Socmed.io gespot?

 In BLOG

Op social media kom je vaak afbeeldingen tegen waar je op kunt klikken. Vervolgens kom je op een website. Direct onder de afbeelding staat een domeinnaam. Eenvoudig gezegd is dat de naam van de server waar de afbeelding is opgeslagen. Wanneer je socmed.io ziet staan dan is de afbeelding dus afkomstig onze server en staan wij voor de inhoud van het bericht. Dat doen wij overigens niet om reclame te maken maar het is niet mogelijk om de weergave van de naam te verbergen.

het aantrekkelijker te maken voor mensen om op de afbeelding te klikken

WAT DOET SOCMED.IO?
Socmed.io staat ter beschikking van de klanten van Barremans en wordt gebruikt om beeldmateriaal op te slaan en het via social media te verspreiden. Feitelijk is het niet meer of minder dan een online bewaarplaats van plaatjes en filmpjes voor social media.

WAAR GEBRUIK JE SOCMED.IO VOOR?Een geverifieerde server met afbeeldingen maakt het mogelijk om een link naar een webpagina steeds weer op een andere manier te presenteren en het aantrekkelijker te maken voor mensen om op de afbeelding te klikken. Zo breng je als ondernemer dus mensen steeds weer naar de pagina’s die wilt laten zien.

HET ALTERNATIEF
Natuurlijk zijn er alternatieven want het kan best zo zijn dat je als ondernemer liever je eigen domeinnaam  (bijv. bedrijfsnaam.nl) ziet staan bij al je posts. Wat daar voor nodig is lees je verder op deze pagina of in dit blog.
Wil je helemaal niet weten wat er voor nodig is maar wil je gewoon dat het geregeld wordt? Neem dan contact op met Barremans.

Wat je nodig hebt is een server of online dienst om je afbeeldingen op te slaan een geregistreerde domeinnaam.

VERSTANDIG GEBRUIK
Het is belangrijk om mensen niet te misleiden. De afbeeldingen die men gebruikt bij het plaatsten van berichten op social media, alsmede de begeleidende teksten, mogen weliswaar origineel en verrassend zijn, maar het is wel van belang dat men bij het aanklikken van de afbeelding niet terecht komt op een pagina die geen enkel verband heeft met de afbeelding of tekst in de post.

 LIEVER MIJNEIGENDOMEIN.NL ?
Het is mogelijk socmed.io te vervangen en je eigen domeinnaam weer te geven onder al je klikbare afbeeldingen op social media. Wat je nodig hebt is een server of online dienst om je afbeeldingen op te slaan een geregistreerde domeinnaam. Heb je dat geregeld dan is het handig om een tool te gebruiken waarmee de informatie van je snippet van de door jou getoonde pagina kunt aanpassen.

Leave a Comment